carousel

SzolgáltatásokAdBlue tartály javítás

Ma egy modern kipufogógáz utánkezelő rendszer elengedhetetlen és szerves részét képezi az AdBlue.
Ez egy olyan rendszer, amely az egyik leginkább káros kipufogógáz komponens, a nitrogen-oxidok redukálásáért felelős.

Az AdBlue folyadék minősége, nagyban meghatározza az SCR rendszer működését. Amennyiben a folyadék összekeveredik valamilyen más anyaggal, netán felhigítják azt, rossz minőségű, nem fogja tudni elvégezni a feladatát. A rendszer részét sok elektromos alkatrész is képezi, amelyek további hibafaktort jelentenek bizonyos kilométer megtétele után.

Ezenkívül, fontos megemlíteni, hogy az AdBlue rendszer hibái közé tartoznak a következő leggyakoribb hiba kódok:

    • P20EE - SCR NOx Catalyst Efficiency Below Threshold (Bank 1): Ez a kód általában azt jelzi, hogy az SCR rendszer NOx csökkentő hatékonysága a elfogadható küszöbérték alatt van (1. bank).

    • P20BA - Reductant Heater A Control Circuit/Open: Ez a kód egy problémát jelez az A típusú AdBlue fűtő áramkörrel vagy egy nyitott áramkört.

    • P20BC - Reductant Heater B Control Circuit/Open: Hasonlóan a P20BA kódhoz, ez is az AdBlue fűtő B típusú áramkör problémáját jelzi.

    • P20E8 - SCR NOx Catalyst Efficiency Below Threshold (Bank 2): Ez a kód szintén az SCR rendszer NOx csökkentő hatékonyságának problémájára utal, de ezúttal a 2. bankra vonatkozik.

Autója Ad-Blue rendszerének meghibásodása esetén teljeskörűen diagnosztizáljuk a környezetvédelmi hibát és orvosoljuk azt.
A meghibásodott tartáyt kompletten cseréljük lengyel anyacégünk által felújított tartályra, költséghatékony megoldást kínálva ezzel a problémára.
Ad-Blue rendszerek diagnosztikáját, javítását és cseréjét a Turbo-Tec, Magyarországon a legnagyobb tapasztalattal végzi, hiszen mindent tudunk a tartályokról!

Cégünk komplett felújítását vállalja AdBlue tartályoknak, szivattyúknak, egyelőre a PSA csoport gépjárműveihez, de a lista folyamatosan bővül.

 

 

Kapcsolatfelvétel

Adja meg személyes adatait és a gépjármű részletes adatait.

Személyes adatok

Gépjármű adatok