carousel

SzolgáltatásokDPF, FAP és SCR szűrők professzionális tisztítása

Problémája van autója dízel részecskeszűrőjével?

A DPF cseréje már nem az elérhető egyetlen megoldás!

Válassza hatékony tisztítási megoldásunkat!

Örömmel értesítjük kedves meglévő és jövőbeli Partnereinket, hogy gépparkunk újabb családtaggal bővült. Az új berendezésnek köszönhetően lehetőségünk nyílik részecskeszűrők és SCR katalizátorok professzionális felújítására.

A berendezés óriási méreteinek köszönhetően nem csak személygépjárművek, hanem tehergépjárművek, buszok részecskeszűrőinek tisztítását is el tudjuk végezni. A tisztítás kizáró oka egyedül a szűrő mechanikai sérülése, például a szűrőpatron sérülése.

Vállajuk személygépjárművek és kishaszngépjárművek (max. 3,5t össztömegig) kipufogógáz utókezelő rendszerének teljeskörű diagnosztikáját és javítását. Ezeknél a gépjárműveknél a szűrök le- és felszerelését és a tisztítást is cégünk telephelyén végezzük, időt és pénzt spórolva ezzel Önnek!

A kiszerelt szűrőt kémiai úton, vegyszerekkel, valamint vízsugár segítségével megfelelő hőmérsékleten és nyomás alatt tisztítjuk. Ez a vízáramú, impulzus tisztítás rendkívül magas hatékonyságot biztosít.

A technológiának köszönhetően minden PM 10 részecskét (szálló por), az olaj üledékét, valamint a cériumot is eltávolítjuk. A mi technológiánk megőrzi a szűrő fizikai állapotát és a patron károsodásának lehetősége is kizárt.

Az alkalmazott módszer biztosítja a szűrő hatásfokának 99% -os visszaállítását anélkül, hogy szükség lenne a szenzorok szűrőházból való átkapcsolására vagy leszerelésére (azokat is megtisztítjuk). A berendezés lehetővé teszi a szűrő szennyeződési fokának megállapítását a tisztítás előtt és után is.

Nézze meg videónkat a folyamatról:

A művelet elvégzését követően kinyomtatott jegyzőkönyv bizonyítja a tisztítás hatékonyságát. A mi technológiánk rengeteg előnnyel jár a szervizben végezhető, úgynevezett kényszer regenerálással szemben:

A szolgáltatásra a Turbo-Tec 24 hónapos garanciát vállal.

Amennyiben a szűrő állapota nem teszi lehetővé a hatékony tisztítást akkor a munkánkért természetesen nem számítunk fel díjat.

 

Kapcsolatfelvétel

Adja meg személyes adatait és a gépjármű részletes adatait.

Személyes adatok

Gépjármű adatok