carousel

SzolgáltatásokKarosszéria javítás biztosítós kárrendezéssel

A karosszéria javítás szükségessé válhat egy kisebb karcolás vagy horpadás miatt. Nem is beszélve egy balesetről vagy ütközésről, ami a karosszéria törését okozhatja. Az alábbiakban áttekintjük, pontosan mit értünk a karosszéria javítás alatt, milyen fázisai vannak, illetve mi a javítás folyamata a Turbo-Tec-nél.

A karosszériával kapcsolatban sokféle probléma felmerülhet. A mattulás, kisebb karcolások, alig észrevehető horpadások is jelentős fejfájást okozhatnak, nem is szólva a minden autós rémálmát jelentő, a kevésbé vagy alaposan összetört karosszériáról.

A biztosítóval történő ügyintézés, kárrendezés szintén a karosszéria javításhoz kapcsolódik ilyen esetben. Jó hír, hogy cégünk az összes jelentős biztosítóval kapcsolatban van, így ennek terhét az esetek többségében levesszük ügyfeleink válláról.

Pontosan mit értünk karosszéria javítás alatt?

Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszolni tudjunk, érdemes tisztázni, mit is értünk pontosan az autó karosszériáján. A pontos definíció szerint a karosszéria:

Ahogyan a bevezetőben már utaltunk rá, az autó karosszéria javítás valójában egy gyűjtőfogalom. Hiszen éppúgy beletartoznak a karosszéria állapotát helyreállító kisebb javítások, mint egy alaposan összetört karambolos autó teljes körű helyreállítása.

Milyen esetekben szükséges a karosszéria javítása?

Mint már említettük, számos oka lehet, ha az autó karosszériája javításra szorul:

Hogyan zajlik a karosszéria javítás Győr egyik legjobb szervizében, a Turbo-Tec Márkafüggetlen Szakszervizben?

Fő profilunk a karambolos, törött, sérült autók karosszériájának professzionális, precíz javítása típustól függetlenül. Vállalunk teljes körű karosszérialakatos és fényező munkát, gyári alkatrészekkel, illetve – ha megoldható – a sérült karosszéria elem cseréje nélkül is újjávarázsoljuk autódat. A sérült, megkarcolt, lepattogzott, az UV-napsugárzás miatt mattá vált fényezést és a karosszéria sérüléseit is visszaállítjuk a gyári állapotra.

A karosszéria javításhoz kapcsolódó teljes körű biztosítási kárrendezés és ügyintézés

A káreseménytől a tökéletesen helyreállított jármű használatbavételéig teljes körű biztosítási ügyintézéssel szolgálunk. A biztosítóval való huzakodás miatt előfordulhat, hogy a kárrendezés elhúzódik. Cégünk azonban az összes jelentősebb biztosítótársasággal kapcsolatban áll, így a velük való olajozott kapcsolat nálunk mindennapos rutinnak számít.

Ennek megfelelően minden autótípusra és a legtöbb biztosítóval együttműködve vállaljuk a teljes kárügyintézést. De hiteles, lízingelt karambolos autódnak is vállaljuk a javítását, ügyintézését. Tehát nem kell elmenned a biztosítóhoz, sem máshová, nem kell több helyen sorban állnod és várakoznod. Fordulj hozzánk bizalommal és bízd ránk a biztosítási ügyintézést nyugodt szívvel!

Kisebb karosszéria javítások

A nap UV-sugarainak hatására bemattult karosszéria ismét a régi fényében ragyoghat. Erre karosszéria fényező partnerünk által használt Blowtherm fényezőfülkék, valamint az autófényezéshez alkalmazott prémium minőségű festékek jelentik a garanciát.

fényezés a karosszéria javítás leginkább látható eleme. Ezért a megbízható berendezések és festékek mellett nagy tapasztalatra és rutinra, magas szintű szaktudásra is szükség van a színvonalas kivitelezéshez. A fényezés a javítási folyamat egyik legfontosabb, legkényesebb és leglátványosabb része, eredménye mindenki számára látható, ezért óriási tapasztalat és gyakorlat szükséges hozzá.

A kisebb sérülések, karcolások, a felnik és a teljes autó fényezése egyaránt gördülékenyen és tökéletes színvonalon valósul meg partnerünknél.

Éppen ezért számítógépes színkeveréssel és a legmodernebb festékekkel, technológiákkal dolgoznak, melyek biztosítják a tökéletes gyári fényezés minőségét.

A horpadások általában balesetek (pl. jégkár, gesztenye- vagy dióhullás, ajtórányitás, koccanás) kapcsán keletkeznek. A horpadásjavítás első lépése a személyes kárfelmérés. Ennek során szakembereink meghatározzák, mennyi időre van szükség a javításhoz, és melyik technológia ideális hozzá.

Komolyabb, nagy volumenű autó karosszéria javítások menete a Turbo-Tec-nél

Ahogyan már említettük, szervizünk fő profilját a fiatalabb autók karambolos javítása jelenti. A balesetekből, ütközésekből eredő törések, károk kijavítása az alábbi jól bejáratott protokoll szerint történik:

  1. Amint karambolos autód az előre egyeztetett időpontban beérkezik hozzánk, munkafelvevőnk Veled együtt megtekinti a sérüléseket.
  2. A szükséges dokumentumok kitöltése után megtörténik a kárfelvétel, melynek során kárfelvételi jegyzőkönyvet készítünk (csak Allianz Hungária Biztosító esetében).
  3. Ezt követően a karosszéria lakatos megkezdi a jegyzőkönyvben rögzített sérülések javítását.
  4. A munka kifogástalan minőségét (az új és kijavított alkatrészekkel összepróbált állapotban) a műhelyvezető ellenőrzi.
  5. Ha a műhelyvezető mindent tökéletesnek talált, akkor szétszerelés után a gépkocsi a fényezőműhelybe kerül, ahol a fényező-előkészítő előkészíti a fényezésre szoruló elemeket. Ha ez megvan, akkor ennek a műhelynek a vezetője is ellenőrzi az előkészítést, és besorolja fényezésre az autót.
  6. Gépkocsid ezután a fényezőkabinba kerül, ahol megtörténik a fényezés.
  7. Ezután újabb minőségellenőrzés következik, majd az autód visszakerül a lakatosműhelybe, ahol összeszerelik a lefényezett új és kijavított alkatrészekkel.
  8. A készre szerelést újabb minőségellenőrzés követi, majd az autód továbbhalad a polírozóműhelybe, ahol átvizsgáljuk a fényezést.
  9. A végállomás a mosó, ahol gyönyörűen kitakarítjuk és lemossuk megjavított autódat, hogy a tisztasággal tegyük teljessé a tökéletes eredményt.
  10. Végül átadjuk Neked újjávarázsolt autódat.

A körültekintően elvégzett karosszéria javítás előnyei

Miért érdemes a Turbo-Tec-nél elvégeztetni a karosszéria javítását, legyen szó kisebb javításokról, vagy akár törésről?

 

 

Kapcsolatfelvétel

Adja meg személyes adatait és a gépjármű részletes adatait.

Személyes adatok

Gépjármű adatok