carousel

SzolgáltatásokTurbófeltöltők diagnosztikája és felújítása

Turbo-Tec: Az Ön Szakértője a Turbófeltöltők Felújításában és Karbantartásában

Üdvözöljük a Turbo-Tec Szerviznél, Győr megbízható turbó felújítási specialistájánál.

Tudta, hogy a modern dízel és benzinmotorok esetében a turbófeltöltő meghibásodása gyakori probléma? Ez jelentős teljesítménycsökkenést okozhat. A Turbo-Tec Szerviz érti a turbófeltöltők fontosságát és készen áll a megoldásokkal.

Turbófelújítás: Szakértő Kezekben

A turbófeltöltők összetettsége miatt fontos, hogy a javítást szakértő végezze. A Turbo-Tec nem csak a meghibásodott alkatrészeket cseréli ki, hanem az egész rendszert alaposan átvizsgálja. Ez magában foglalja a személyautókat, 3,5T alatti teherautókat. Többek között: Volkswagen, Seat, Skoda, Peugeot, Opel vagy akár prémium márkákat. Tekintse meg videónkat, amely bemutatja a turbó felújítás folyamatát:

 

Megbízhatóság a Turbo-Tec-nél

Ismerjük a gyakori meghibásodásokat és azok kockázatait. A Turbo-Tec elkötelezett amellett, hogy a problémák gyökerét felderítse, legyen szó akár egy '1.9 tdi turbó'-ról vagy egy haszongépjármű turbóról vagy akár egy ritkán látott vonat turbóról. Célunk, hogy megakadályozzuk az ismételt meghibásodásokat és hosszú távon megbízható autózást biztosítsunk.

Ügyfél Elégedettség

Az ügyfél elégedettség nálunk az első. Büszkék vagyunk rá, hogy technikusaink mély szakértelme és odafigyelése révén a lehető legmagasabb szintű elégedettséget nyújtjuk. Tudjuk, hogy Önnek fontos a porbléma mentes autózás, ezért mindent megteszünk a pozitív tapasztalatok érdekében. Mindezek mellett, a felújítás során ugyanolyan minőségű turbófeltöltőket állítunk elő, mint a gyári újak. A kiváló hosszútávú működésre pedig a 24 hónapos, kilométer-korlátozás nélküli garanciánk a biztosíték. Cégünk készséggel áll rendelkezésre gyári új és gyári cseredarabos alkatrészek beszerzésével is, amennyiben az alkatrész javíthatatlan állapotban van, illetve, ha Önnek kifejezetten erre van igénye. Büszkén szolgáljuk ügyfeleinket mint a BorgWarner (KKK és Schwitzer) és Bosch Mahle Turbo Systems hivatalos márkaképviselete.

Összegzés

A Turbo-Tec Szerviznél minden a minőségi, megbízható és átfogó turbófelújítási és javítási szolgáltatásokról szól. Legyen szó egy Garret turbó, MAN turbó, Mitsubishi turbó vagy egyéb típusról, nálunk a legjobb kezekben van. Látogasson el hozzánk Győrben, és tapasztalja meg szolgáltatásaink különbségét!

 

Kapcsolatfelvétel

Adja meg személyes adatait és a gépjármű részletes adatait.

Személyes adatok

Gépjármű adatok